Banner
Namuose > Produktai >> Augalinis aliejus >> Carrier Oil

Simondsijų aliejus odai Jojoba aliejus

Jojoba aliejus
FZBIOTECH naftos sąrašas
Pokalbis dabar

Informacija apie

Jojobų aliejaus pagrindinė informacija

Kilmė: Kinija, Meksika
Augalų dalis: Sėklos
Ekstrahavimo metodas: šalto spaudimo
Išvaizda: Geltonas skystis
Kiekis: 50% Gadoleino rūgšties (C20: 1), 15% Oleino rūgšties (C18: 1)
CAS Nr.:61789-91-1,90045-98-0
EINECS Nr .: 289-964-3


Jojobų aliejaus pristatymas
Jojobų aliejus yra skaidrus, aukso spalvos, neprisotintas skystas vaškas be kvapo ar riebaus jausmo. Jojobų aliejus yra chemiškai skystas vaškas, o ne aliejus, ty ne skystas riebalas, o ne trigliceridai, kaip ir visi kiti augaliniai aliejai. Jojobos cheminės struktūros glicerino pagrindas nėra toks pat kaip riebaluose ir aliejuose. Jojobų aliejus suvartojamas mažai arba visai neturi kalorijų, nes jame nėra daug riebalų rūgščių, kurios paprastai yra riebalų ir aliejų struktūroje. Šis skystas vaškas lieka virškinimo sistemos tepalu ir tikrai neturi cholesterolio.


Jojobų aliejaus funkcija

Kadangi ji sudaryta iš vaško esterių, ji yra labai stabili medžiaga ir nesunkiai blogėja, o struktūra glaudžiai panaši į jūsų odos riebalus, todėl ji yra puikus drėkiklis ir idealiai tinka visiems odos tipams.
Jojobų aliejus yra daugelyje kosmetikos gaminių, ypač tų, kurie parduodami kaip gaminami iš natūralių ingredientų. Ypač tokie produktai, kuriuose paprastai yra jojobos, yra losjonai ir drėkintuvai, plaukų šampūnai ir kondicionieriai. Arba pati grynoji alyva gali būti naudojama ant odos, plaukų ar odelių.
Jame yra mistinė rūgštis, kuri taip pat turi priešuždegiminį poveikį, ir kadangi jos sudėtis yra panaši į odos aliejų savybes, ji greitai absorbuojama ir puikiai tinka sausoms ir brandioms odoms bei uždegimo sąlygoms.
Jei plaukų priežiūrai reikalingas geras maitinamasis ingredientas, kartais prie komercinių plaukų priežiūros produktų taip pat pridedama jojobų aliejaus, tačiau dėl jojobos aliejaus kainos yra taip mažos.
Daugeliu atvejų ji gali būti naudojama ant spuogų odos be jokių problemų, nes ji padeda kontroliuoti spuogus, ji taip pat yra antioksidantas, todėl alyva nesusiplečia ir gali užkirsti kelią kitiems aliejams. Jis gali būti naudojamas gryno masažo metu arba gali būti maišomas su kitais nešikliais.


Analizės sertifikatas

Išvaizda

Ryškiai geltonas skystis

Kvapas

labai lengvas kvapas, silpna charakteristika

Specifinė gravitacija

0,852-0,869

Lūžio rodiklis 20 ° c

1.4600-1.4860

Jodo indeksas

79-90

Rūgšties indeksas (mg KOH / g)

maks. 1

Saponifikacijos indeksas (mg KOH / g)

88-96

Nepriklausoma medžiaga (g / 100mg)

ne daugiau kaip 55%

Peroksido indeksas (mekv.O2 / kg)

maks. 2

Riebalų rūgščių sudėtis:

Plamito rūgštis (C 16: 0)

Plamitolio rūgštis (C 16: 1)

Oleino rūgštis (C 18: 1)

Gadolio rūgštis (C 20: 1)

Beheno rūgštis (C 22: 0)

Eruko rūgštis (C 22: 1)

Nervono rūgštis (C 24: 1)

Kiti

 

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>

<>



Srauto diagrama

Jojoba Oil.jpg


Pristatymas ir saugojimas
Pristatymas: Sea / Air Shipping & International Express
Pristatymo laikas: 2-3 darbo dienos po apmokėjimo
Pakuotė: 30ml / 50ml / 100ml: gintaro stiklo buteliai, 1kg / 5kg: aliuminio būgnas
25kg: plastikinis cilindras (30cm * 26cm * 42cm), 180 kg: įdegio geležies būgnas (56cm 2 * 90cm)
Tinkamumo laikas: 24 mėnesiai

Pure Jojoba Oil.jpg

Jojoba Oil price.jpg


Įmonė



Xi'an Fengzu Biologinės Technology Co, Ltd yra viena iš profesionalių Kinijos jojoba naftos gamintojų, visiems jums reikia geriausių, kaina, organinių, 100% gryno, gamtos ir GMP gamyklos jojoba aliejus, prašome susisiekti su mumis. Sveiki atvykę į didmeninės ir didelio kiekio jojobos aliejaus, gryno jojobos aliejaus, oleino rūgšties jojobos aliejaus, organinio jojobų aliejaus, meksiko jojobos aliejaus, 289-964-3, 90045-98-0, 61789-91-1, jojobos aliejaus gadolio rūgšties. nuo mūsų.

Tyrimo