Banner
Namuose > Produktai >> API

Kosmetikos laipsnis 99% Vc Etilo eteris / 3-O-etilo askorbo rūgštis

Kosmetikos laipsnis 99% Vc Etilo eteris / 3-O-etilo askorbo rūgštis
Pokalbis dabar

Informacija apie

Pagrindinė informacija apie Vc etilo eterį

Kitas pavadinimas: 3-O-etilo askorbo rūgštis, 3-O-etil-L-askorbo rūgštis, etilo askorbo rūgštis
Išvaizda: balti kristaliniai milteliai
MF: C8H12O6
Virimo temperatūra: 551,5 ºC esant 760 mmHg
Tankis: 1,46 g / cm3
Grynumas: 99%
CAS: 86404-04-8
Struktūrinė formulė:

分子式 .png

Vc etilo etilo įvedimas
Vitamino C balinimo efektas veiksmingam ir aukštam saugumui buvo pripažintas, tačiau jis gali būti lengvai oksiduojamas, oda negali lengvai absorbuoti labai mažai biologiškai tinkamos odos. Santykinai kalbant, vitaminas C yra santykinai reikšmingas, todėl VC eteris lengvai įsiskverbia į raukšlių sluoksnį į odos odos sluoksnį, kai fermentai suskaidomi į VC vaidmenį, siekiant pagerinti VC panaudojimą ir taip pagerinti balinimo poveikį.
1. Etilo askorbo rūgštis yra natūralus vitamino C darinys.
2. Etilo askorbo rūgštis gali lengvai įsiskverbti į raumenis ir pasiekti dermę, tada fermentas
suardomas ir išleidžia vitaminą C.
3. Etilo askorbo rūgštis taip pat gali veiksmingai slopinti melanino susidarymą sustabdžius Cu2 +
tirozinazės aktyvumas, slopina dermatitą ir pagerina odos spalvą bei elastingumą.
4. Etilo askorbo rūgštis galima naudoti balinimo ar antiaging kosmetikoje, pavyzdžiui, gelio, esencijos,
lateksas ir kremai.
5. Etilo askorbo rūgštis taip pat yra labiausiai konkurencinga balinimo veikla XXI amžiuje


Vc etilo eterio privalumai
1. slopina tirozinazės aktyvumą ir slopina melanino susidarymą, todėl melaninas yra bespalvis, labai efektyvus odos balinimas.
2. VC eteris tiesiogiai dalyvauja kolageno sintezės odos sluoksnyje ir atstato odos ląstelių aktyvumą, padidina kolageno baltymą, taip užpildydamas odą tampa elastinga, oda tampa lygi ir subtili.
3. Kosmetika turi puikią antioksidacinį poveikį, užtikrinant, kad VC, VC santykinis terminas, VC etilo eteris būtų labai stabilus ir nesikeičia spalvos. Tikrai pasiekti balinimo efektą.
4. galinga anti-bakterinė priešuždegiminė, anti-Japonijos šviesa, kurią sukelia uždegimas.
5. turintis lipofilinę ir hidrofilinę struktūrą, lengvai įsisavintą odą, gali pasiekti dermą


COD etilo eteriu Vc

Išvaizda Balti arba smėlio milteliai Atitinka
Kvapas Charakteristika Atitinka
Lydymosi temperatūra 111,0-115,0 ° C 113,2 ° C
Grynumas (HPLC) & gt; 98,5% 99.80%
pH (3% vandens tirpalas) 4.0-5.0 4.35
Drėgmė 1,0% 0,2%
Pelenai & lt; 0,1% 0,06
Sunkieji metalai & lepm 20ppm <>
Arsenas & lt; 2ppm Atitinka

Pakuotė ir pristatymas


Vc ethyl ether.jpg


Vc ethyl ether.jpg

Bendrovės vaizdas

Vc ethyl ether.jpg


Vc ethyl ether.jpg


Tyrimo