Banner
Namuose > Produktai >> Augalinis aliejus >> Carrier Oil

Frakcionuotas kokosų aliejus

Frakcionuotas kokosų aliejus
Frakcionuotas kokosų aliejus
Pokalbis dabar

Informacija apie

Frakcionuoto kokosų aliejaus pagrindinis rafinuotumas

Produkto pavadinimas: frakcionuotas kokosų aliejus

Kitas pavadinimas: frakcionuotas kokosų aliejus, frakcionuotas kokosų aliejus, frakcinis kokosų aliejus

Kilmė: Kinija

Išvaizda: bespalvis skystis

Grynumas: C8 56,2%, C10 42,9%

Naudojamas augalas: Virgin kokosų aliejus

Klasė: Kosmetikos klasė, Maisto klasė

Ekstrahavimo būdas: grynas ir frakcionuotas

OEM: TAIP


Frakcionuotas kokosų aliejus yra kokosų aliejus, kuris buvo perdirbtas arba „frakcionuotas“, kad būtų sukurtas labai stabilus aliejus. Naudojamoje aliejaus frakcijoje yra labai daug sočiųjų riebalų, todėl šį produktą galima naudoti įvairiais būdais. Daugybė kompanijų, kurios gabena medžiagas, skirtas gaminti kosmetikos gaminius, frakcionuoja kokosų aliejų, jį taip pat galima įsigyti iš masažo ir muilo tiekėjų. Šio aliejaus kaina skiriasi, atsižvelgiant į pasaulinę paklausą.

Didesnio frakcionuoto kokosų aliejaus pranašumas, palyginti su įprastu kokosų aliejumi, yra tas, kad jis yra labai stabilus lentynose. Priešingai nei nerafinuoti aliejai, jis netaps rūdytu, todėl bus lengviau dirbti. Jis taip pat yra pajėgus valdyti labai stiprų karštį, o tai gali būti neabejotinas pranašumas, o dirbti su juo yra lengviau nei su kietu kokosų aliejumi. Dėl to, kad jis ilgai tarnauja, jam nereikia specialių laikymo ir tvarkymo procedūrų, o ne tik laikant vėsioje, sausoje vietoje.


Frakcionuoto kokosų aliejaus pranašumai

Dažniausiai frakcionuotas kokosų aliejus yra naudojamas kaip eterinių aliejų ir masažo nešiklis. Aliejus yra lengvas ir neriebus, tačiau labai gerai įsiskverbia į odą, todėl yra labai tinkamas eteriniams aliejams tiekti. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip intensyvus drėkiklis, ypač tokiose vietose kaip veido oda, kur žinoma, kad oda yra švelni. Šios rūšies kokosų aliejus taip pat sudaro gerą pagrindą kūno šveitimui ir kitoms kūno priežiūros priemonėms.

Muilo gamintojai taip pat mėgsta dirbti su frakcionuotu kokosų aliejumi, teikdami pirmenybę lengvam, lygiam burbului ir neutraliam kvapui. Jį taip pat galima plakti ir sumaišyti su drėkinamuoju kremu, skirtu naudoti kaip intensyvų drėkinamąjį kremą.

Šis naftos produktas nėra hipoalerginis. Kai kuriems žmonėms gali pasireikšti reakcija į tai, o žmonės, kurie anksčiau nenaudojo šio produkto, gali išbandyti gryną aliejų ant nedidelio odos pleistro, prieš tepdami jį visam kūnui. Jei naudojant frakcionuotą kokosų aliejų atsiranda paraudimas, bėrimas ar niežėjimas, tai yra galimos alergijos aliejui požymis.


Analizės sertifikatas

Frakcionuotas kokosų aliejus.jpg


Pristatymas ir saugojimas

Pristatymas: Jūrų / oro transportas ir tarptautinė ekspresas

Pristatymo laikas: 2-3 darbo dienos po apmokėjimo

Pakuotė: 30ml / 50ml / 100ml: gintaro spalvos stikliniai buteliai, 1kg / 5kg: aliuminio būgnelis

25 kg: plastikinė statinė (30 cm * 26 cm * 42 cm), 180 kg: skardinis geležies būgnas (56 cm2 * 90 cm)

Laikymas: Laikykite nuo stiprios šviesos ir karščio.

Tinkamumo laikas: 24 mėnesiai

Fractionated Coconut Oil.jpg


Įmonė



Tyrimo